Παρτιζάν - Μονακό 120-114: Ματσάρα τριών παρατάσεων! (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Παρτιζάν - Μονακό 120-114: Ματσάρα τριών παρατάσεων! (vid)
Η Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έδειξε τα... δόντια της στη EuroLeague, επικρατώντας σε ματς 55 λεπτών της Μονακό με 120-114! Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Σμάιλαγκιτς με 32 πόντους.

Το EuroCup επικράτησε της EuroLeague και η Παρτιζάν αποδείχτηκε εξαιρετικά σκληρός αντίπαλος για την Μονακό. Οι Σέρβοι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποθεώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, επικράτησαν μετά από τρεις παρατάσεις με σκορ 120-114.

Τα γέλια ανάμεσα στον Ζοτς και τον προπονητή της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μετά το τέλος του αγώνα, μαρτυρούν πως «ούτε γάτα, ούτε ζημιά», αφού πρόκειται για φιλικό ματς, αλλά είναι δεδομένο ότι οι Ομπράντοβιτς απαιτεί κάθε (νικητήρια) σπιθαμή που θα τον βάλει ξανά στον χάρτη της EuroLeague.

Η Παρτιζάν, σε αγώνα 55 λεπτών, μέτρησε το απίστευτο 58% στα τρίποντα (14/24) την ώρα που ένα τρίποντο (στο τέλος της κανονικής διάρκειας απ' τον Μπροκ Μότουμ) παραλίγο να δώσει τη νίκη στη Μονακό. Οι Γάλλοι είχαν 28% και μολονότι «κέρδιζαν» στα ριμπάουντ (48-35) έκαναν μαζεμένα λάθη στο τέλος της 3ης παράτασης.