Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου» (vid)

Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου» (vid)

Newsroom
Ρίβερς: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου» (vid)
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς βρέθηκε στο ΣΕΦ για το «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19» και είπε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα το σπίτι του.

«Νιώθω καταπληκτικά. Κάθε φορά που επιστρέφω έχω την ίδια θερμή υποδοχή και με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου» είπε αρχικά ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova, ο οποίος συνέχισε: «Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζω τις επιτυχίες του. Όπως και λυπάμαι με τις αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην ζωή μου».

Όσον αφορά για τις αναμνήσεις του είπε ότι «είναι οι φίλαθλοι. Είναι πάντα ξεχωριστοί. Αλλά ειδικά οι Έλληνες μου έδιναν κίνητρο και ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο να είμαι εδώ. Πάντα νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου όταν έρχομαι εδώ. Τις προάλλες πήγα βόλτα και με χαιρετούσε όλος ο κόσμος. Πραγματικά είναι το σπίτι μου».

Για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, είπε: «Έκανε μια πανέμορφη καριέρα και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο σενάριο. Ανέβασε το επίπεδο αυτού του συλλόγου. Τον θαύμαζα όταν τον έβλεπα να παίζει. Του είπα ότι δεν υπάρχει απόσυρση. Η κοινότητα εδώ θέλει να τον δει και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Είχε μια εξωπραγματική καριέρα».

Για τις δραστηριότητές του: «Μόλις υπέγραψα μια συμφωνία με μια αθλητική εταιρεία που θα ψάχνουμε νέα ταλέντα. Τη νέα γενιά αθλητών. Αυτό κάνω τώρα. Είμαι και σε μια άλλη εταιρεία τεχνολογίας και αυτά τα πράγματα με κρατούν απασχολημένο».