Παναθηναϊκός: Το teaser για την ταινία του εξάστερου! (vid)

Παναθηναϊκός: Το teaser για την ταινία του εξάστερου! (vid)

Παναθηναϊκός: Το teaser για την ταινία του εξάστερου! (vid)
Η κληρονομιά του μπασκετικού Παναθηναϊκού έγινε ταινία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα ενώ διέρρευσε το teaser της παραγωγής!

Τα συναισθήματα πάντα καθοδηγούσαν και παρέσυραν τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που επί ημερών τους ο Παναθηναϊκός γιγαντώθηκε στην Ευρώπη, έχοντας ως κορωνίδα τα έξι πρωταθλήματα Ευρώπης.

Το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, λοιπόν έχει πλέον τη δική του ταινία που αποτυπώνει την ιστορία και την κληρονομιά του «τριφυλλιού», περιγράφοντας το πως δημιουργήθηκε η δυναστεία των «πράσινων» και τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία τους.

Τον ρόλο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης ενώ το ρόλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενσαρκώσει ο Αργύρης Πανταζάρας. Επίσης, πρωταγωνιστούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Βαγγέλης Μουρίκης και ο Μάρκος Λεζές.

Δείτε το teaser της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια» που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Σεπτεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση του ιωβηλαίου για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.