Τουρκία: Οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν για τρομοκρατία και σχεδιασμό δολοφονίας!

Τουρκία: Οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν για τρομοκρατία και σχεδιασμό δολοφονίας!

.
Επτά οπαδοί της Μπουντούτσνοστ συνελήφθησαν στην Τουρκία μετά τον αγώνα του EuroCup κοντρα στην Τουρκ Τέλεκομ με την κατηγορία ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση.

Η Μπουντούτσνοστ ταξίδεσε στην Άγκυρα για την αναμέτρηση του EuroCup με την Τουρκ Τέλεκομ την περασμένη Τετάρτη 11/10 και επτά οπαδοί της συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές με την κατηγορία ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Vijesti, το δεύτερο πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της Μπουντούτσνοστ σταμάτησε από την αστυνομία για έλεγχο ενώ αποχωρούσε από την Άγκυρα.

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, απήχθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση με σοβαρές κατηγορίες για τρομοκρατία και σχεδιασμό δολοφονίας, κάτι που δεν είναι αλήθεια γιατί ήταν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους. Οι φωτογραφίες από τον αγώνα και οι μαρτυρίες των άλλων οπαδών δεν ήταν αρκετές αποδείξεις για την τουρκική αστυνομία» εξήγησε ο αρχηγός του γκρουπ των οπαδών της Μπουντούτσνοστ, Αλεκσάνταρ Ιβάνοβιτς.

Στη συνέχεια οι επτά οπαδοί αθωώθηκαν. Το υπουργείο Εξωτερικών του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι οπαδοί επιστρέψουν στη χώρα τη Δευτέρα 16/10.

@Photo credits: ABA Liga