Βενέτσια: Ο Σάντερς οδήγησε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα!

Βενέτσια: Ο Σάντερς οδήγησε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα!

Βενέτσια: Ο Σάντερς οδήγησε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα!
Οι Αρχές σταμάτησαν τον Βίκτορ Σάντερς της Βενέτσια, αφού διαπίστωσαν πως ο Αμερικανός γκαρντ οδηγούσε επί 40 χιλιόμτερα ανάποδα!

Ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό. Ο Βίκτορ Σάντερς, συμπαίκτης του Μάικ Μπράμου στη Βενέτσια, εισήλθε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο και για 40 ολόκληρα χιλιόμετρα οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα! Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως και υπό ποιες συνθήκες συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, μόλις μερικές ώρες μετά τη νίκη της ιταλικής ομάδας επί του Προμηθέα Πατρών για το EuroCup.

Η Τροχαία σταμάτησε τελικά - έστω και με καθυστέρηση - τον Αμερικανό περιφερειακό κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και του αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησης, δίχως να προκληθεί εν τέλει κάποιο δυστύχημα με άλλο διερχόμενο όχημα που κινούταν νομίμως στην λωρίδα του.

Νωρίτερα, ο 27χρονος Σάντερς φέρεται να είχε προκαλέσει καυγά σε τοπικό μπαρ, προτού πάρει το αυτοκίνητο του και ξεκινήσει να οδηγεί προς την λανθασμένη κατεύθυνση.

Η Βενέτσια εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη γνωστοποίηση της είδησης από τον ιταλικό Τύπου, αναφέροντας πως «αποδοκιμάζουμε τις ενέργεις του Βίκτορ Σάντερς, οι οποίες είναι ενάντια στις αξίες του συλλόγου. Ο σύλλογος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εναντίον του αθλητή».