Συνεχίζει στο Μαυροβούνιο ο Ουίλι Ριντ (vid)

Συνεχίζει στο Μαυροβούνιο ο Ουίλι Ριντ (vid)

Συνεχίζει στο Μαυροβούνιο ο Ουίλι Ριντ (vid)
Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπουντούτσνοστ, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου.

Ο Ουίλι Ριντ περίμενε την αγορά καθώς διερευνούσε «παράθυρο» επιστροφής στο ΝΒΑ, ενώ κι η EuroLeague δεν τον άφηνε αδιάφορο. Παρ' όλα αυτά, ο έμπειρος Αμερικανός σέντερ δεν βρήκε αυτό που έψαχνε, με αποτέλεσμα να πει τελικά το «ναι» σε πρόταση ανανέωσης από την Μπουντούτσνοστ, την οποία ενίσχυε και πέρσι.

Σύμφωνα με το vijiste.me, ο 31χρονος ψηλός, που ήταν ελεύθερος τους προηγούμενους μήνες, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ποντγκόριτσα για μια δεύτερη σεζόν με τους νταμπλούχους του Μαυροβουνίου. Ο Ριντ θα αντιμετωπίσει παράλληλα τον Προμηθέα Πάτρας στον δεύτερο όμιλο του EuroCup της επερχόμενης περιόδου.

Πέρσι στην εν λόγω διοργάνωση ο έμπειρος σέντερ ξεχώρισε ιδιαίτερα καθώς μέτρησε 12.7 πόντους και 6.8 ριμπάουντ ανά 23 λεπτά δράσης σε σύνολο 17 εμφανίσεων.

Θυμίζουμε πως ο Ριντ είχε περάσει από τον Ολυμπιακό για διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών, επί τεχνικής ηγεσίας του Κεστούτις Κεμζούρα, τους πρώτους μήνες της περιόδου 2019-20.