Παρτίζαν: Κοντά σε Μάνταρ, μίλησε μαζί του ο Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Κοντά σε Μάνταρ, μίλησε μαζί του ο Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Κοντά σε Μάνταρ, μίλησε μαζί του ο Ομπράντοβιτς
Η Παρτίζαν κυνηγά το φετινό καλοκαίρι παίκτες με προοπτική για το μέλλον (όπως έκανε με Σμάιλαγκιτς και Κούρουκς) κι ένα όνομα που ταιριάζει στα κριτήρια της είναι εκείνο του Γιαμ Μάνταρ.

Ο ταλαντούχος γκαρντ με καταγωγή από το Ισραήλ επιλέχθηκε πρόσφατα στο νούμερο 47 του NBA Draft από τους Μπόστον Σέλτικς, εντούτοις απέρριψε την πρόταση τους για two-way συμβόλαιο. Αρκετοί σύλλογοι από την Ευρώπη εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, με την Παρτίζαν να παρουσιάζεται ως το φαβορί για την υπογραφή του 20χρονου παίκτη, παρότι χθες (16/8) φημολογήθηκε πως η γερμανική Ουλμ βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του.

Ο Μάνταρ έπαιξε στο Summer League με τους «Κέλτες» σε τρεις αναμετρήσεις μετρώντας κατά μέσο όρο 4.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά κάτι λιγότερο από 19 λεπτά δράσης.

Έχει ενεργό συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Χάποελ Τελ Αβίβ - στην οποία ανήκει από το 2018 - και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται buy out ύψους 250 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο προτίθεται να πληρώσει η Παρτίζαν προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με το Sport5, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε επικοινωνία με τον Μάνταρ ούτως ώστε να του παρουσιάσει το πλάνο της ομάδας και να τον πείσει να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην ομάδα του Βελιγραδίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ταλαντούχος παίκτης (1.90μ.) είναι κοντά σε συμφωνία για 2+1 χρόνια με τους φιλόδοξους Σέρβους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.