Λορέντζο Μπράουν: Η Κροατία τον ήθελε πριν από δύο χρόνια

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Λορέντζο Μπράουν: Η Κροατία τον ήθελε πριν από δύο χρόνια

bet365

Η Κροατία θα μπορούσε να έχει αποκτήσει τον Λορέντζο Μπράουν, πριν από δύο χρόνια. Αλλά δεν το έκανε.

Ο Λορέντζο Μπράουν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2022 με τη φανέλα της Ισπανίας. Ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας και παραλίγο ο MVP του τουρνουά.

Και όμως, η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά. Αρνητικά ή θετικά, κανείς δεν το γνωρίζει.

Πριν από δύο χρόνια η Κροατία είχε πλησιάσει τον Αμερικανό γκαρντ προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τη δική της φανέλα. Σύμφωνα με τον Μάριο Κασούν ο Μπράουν ήταν η πρώτη επιλογή των Κροατών, αλλά στο τέλος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την περιπτωσή του.

«Ο Βέλικο Μίρσιτς πρόσφερε τον Μπράουν στην Κροατία, αλλά η ομοσπονδία φημίζεται για τις αποφάσεις της», σχολίασε ο Κασουν.

Οι Κροατές τελικά διάλεξαν τον Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος μολονότι έκανε θετικές εμφανίσεις στο EuroBasket 2022 δεν κατάφερε να διασώσει απολύτως τίποτα.

Μετά το τουρνουά, η Κροατία έμεινε δίχως πρόεδρο, μετά την παραίτηση του Στόγιαν Βράνκοβιτς, τη αναμενόμενη αποχώρηση του προπονητή, Νταμίρ Μουλαουμέροβιτς, ενώ και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε πει πριν από το τουρνουά ότι θα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα