Ατζέντης Σέρτζιο Σκαριόλο: «Δική του ιδέα να πάρει το ισπανικό διαβατήριο ο Μπράουν» (vid)

Ατζέντης Σέρτζιο Σκαριόλο: «Δική του ιδέα να πάρει το ισπανικό διαβατήριο ο Μπράουν» (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Ατζέντης Σέρτζιο Σκαριόλο: «Δική του ιδέα να πάρει το ισπανικό διαβατήριο ο Μπράουν» (vid)

bet365

Ο ατζένης του Σέρτζιο Σκαριόλο, Όμπραντ Φίμιτς, αποκάλυψε πως η απόφαση να γίνει νατουραλιζέ για την Ισπανία ο Λορέντζο Μπράουν ήταν δική του παρά την κριτική που δέχτηκε.

Η Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή του Eurobasket 2022, με το 4ο χρυσό μετάλλιο στα... ευρωπαϊκά της βιβλία. Ένας από τους παράγοντες Χ της μεγάλης επιτυχίας άκουγε στο όνομα του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.

Η κριτική γύρω από τη... νατουραλιζέ του φύση δεν στάθηκε εμπόδιο. Και όπως αποκάλυψε και ο ατζέντης του Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στο sport-express.ru, κάτι τέτοιο δεν σταμάτησε ούτε τον έμπειρο τεχνικό που πήρε αρχικά την απόφαση να κάνει «ρόχα» τον Μπράουν.

«Το να αποκτήσει ο Λορέντζο Μπράουν το ισπανικό διαβατήριο, ήταν ιδέα του Σκαριόλο. Πολλοί ήταν κατά αυτής της απόφασης, του ασκήθηκε έντονη κριτική, αλλά στο τέλος η κίνηση αυτή λειτούργησε στο 100%. Ο Λορέντζο έκανε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του και ανταπέδωσε στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του έδειξε».

«Ο Σέρχιο έδειξε για άλλη μια φορά το εκπληκτικό του επίπεδο» δήλωσε εκείνος για τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό.

Για να προσθέσει: «Απέδειξε ότι δικαιωματικά βρίσκεται στην ελίτ των Ευρωπαίων προπονητών. Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο τουρνουά του στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, δεδομένου ότι είχε μια αρκετά μέτρια ομάδα στη διάθεσή του. Δεν είναι περίεργο που ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα τον αποκάλεσε τον καλύτερο προπονητή έχοντας παίξει και μαζί του. Αν δούμε τον τελικό του Βερολίνου, οι Ισπανοί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Οι Γάλλοι για πολλή ώρα δεν μπορούσαν να βρουν καμία λύση στην επίθεση, αν και είχαν παίκτες όπως οι Φουρνιέ, Ερτέλ, Γκομπέρ... Προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά η Ισπανία ήλεγχε με σιγουριά την πορεία της αναμέτρησης».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα