EuroBasket 2022: Δεν ανησυχούν στη Σλοβενία για Ντόντσιτς

EuroBasket 2022: Δεν ανησυχούν στη Σλοβενία για Ντόντσιτς

Δημήτρης Οικονόμου
EuroBasket 2022: Δεν ανησυχούν στη Σλοβενία για Ντόντσιτς

bet365

Το «παρών» στο παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του EuroBasket 2022 θα δώσε ο Λούκα Ντόντσιτς, που δε φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Η ανησυχία που σκέπασε το στρατόπεδο της Σλοβενίας, όσον αφορά την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς φαίνεται πως κάνει στην άκρη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα σλοβενικά ΜΜΕ ο Ντόντσιτς δεν έχει θέμα με τον αστράγαλό του, που να τον θέτει εκτός του προημιτελικού με την Πολωνία. Ο Λούκα προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τρίτης (13/9), βάζοντας ξανά πάγο στο πόδι του και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους Πολωνούς (21:30 live Gazzetta, ΕΡΤ1).

Όπως τόνισε και ο Γιάκα Μπλάζιτς, δεν ανησυχεί για αυτόν όταν είναι υγιής ή ελαφρά τραυματισμένος. Άλλωστε το κίνητρο του Ντόντσιτς είναι τεράστιο, αφού δε θέλει να την... πατήσει όπως οι Αντετοκούνμπο και Γιόκιτς, οι άλλοι δύο εκ των τριών σούπερ σταρ του NBA που βρέθηκαν στη διοργάνωση και αποκλείστηκαν στους «8» και τους «16» αντίστοιχα.

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα