Ζήσης για Σλούκα-Παπαγιάννη: «Μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο έτοιμοι» (vid)

Ζήσης για Σλούκα-Παπαγιάννη: «Μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο έτοιμοι» (vid)

Newsroom
Ζήσης για Σλούκα-Παπαγιάννη: «Μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο έτοιμοι» (vid)

bet365

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στην ανάπαυλα του φιλικού Ελλάδα-Ισπανία και αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματισμών των Κώστα Σλούκα και Γιώργου Παπαγιάννη τονίζοντας πως υπάρχουν θετικά σημάδια.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ισπανίας στο ΟΑΚΑ για το πρώτο μεταξύ τους φιλικό ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το Eurobasket 2022. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο δεν μπορούσε να δει σε αγωνιστική δράση στο παρκέ τους Κώστας Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Mάλιστα ο σέντερ της Εθνικής δεν έχει προπονηθεί καθόλου, αισθάνεται ενοχλήσεις σε τένοντα στον οπίσθιο μηριαίο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για Σερβία και Βέλγιο, ενώ υπάρχει ανησυχία και για την διοργάνωση του Σεπτεμβρίου.

Ο GM της «γαλανόλευκης» Νίκος Ζήσης, μιλώντας στο ημίχρονο του αγώνα αναφέρθηκε και στην κατάσταση των δύο παικτών τόνισε πως υπάρχει έλεγχος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ως θα μπορέσουν σύντομα να ενσωματωθούν στο λοιπό σύνολο.

«Παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό μας επιτελείο, μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και πιο έτοιμοι και θεωρώ και ευελπιστούμε πως σύντομα θα είναι μαζί μας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δείτε τί δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στο ημίχρονο Ελλάδα-Ισπανία:

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα