Εθνική Ελλάδας: Σοβαρή ανησυχία για Παπαγιάννη!

Εθνική Ελλάδας: Σοβαρή ανησυχία για Παπαγιάννη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o 25χρονος διεθνής σέντερ που ακόμη δεν έχει προπονηθεί καθόλου με την Εθνική ομάδα, αισθάνεται ενοχλήσεις σε τένοντα στον οπίσθιο μηριαίο. Εξαιρετικά αμφίβολος για Σερβία και Βέλγιο, ανησυχία και για το Eurobasket 2022!

Tο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμπλήρωσε οκτώ ημέρες προετοιμασίας και ακόμη δεν έχει δει στο παρκέ την "κολώνα" της ομάδας, που προέρχεται από μία πολλά υποσχόμενη σεζόν στην Euroleague (μέλος της 2ης καλύτερης πεντάδας).

O λόγος για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας βρίσκεται στα "πιτς" με ενοχλήσεις σε τένοντα του οπίσθιου μηριαίου.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ενόχληση δεν του έχει επιτρέψει ακόμη να μπει στο γήπεδο (κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει πολύ σύντομα), έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο ο ψηλός του Παναθηναϊκού υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, τα οποτέλεσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποια ουσιαστική βελτίωση, που επιτρέπει αισιοδοξία όσον αφορά στην σύντομη επάνοδό του στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, όμως, η Εθνική ομάδα, άλλωστε, έχει ήδη μπει στο στάδιο του "μονταρίσματος" και το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν φαίνεται ότι θα έχει στην διάθεσή του τον ψηλότερο παίκτη και βασικό του σέντερ για όλα τα φιλικά παιχνίδια, οξύνει ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό.

Με τον 25χρονο διεθνή σέντερ να μένει στο off για μίνιμουμ μία ακόμη εβδομάδα (αυτό λένε οι ιατρικές οδηγίες) και να χάνει τα δύο φιλικά με την Ισπανία, γίνεται αντιληπτό ότι ο 51χρονος προπονητής δύσκολα μπορεί να τον υπολογίζει για το τουρνουά Ακρόπολις (17-19/08), όπου θα βγάλει τα πιο σημαντικά συμπεράσματα και ουσιαστικά θα έχει αρχίσει να κατανέμει τους βασικούς ρόλους της ομάδας μέσα στο παρκέ.

Σε αυτή την περίπτωση, που για την ώρα - παρ' ότι το παιδί δηλώνει διατεθειμένο να κάνει τα πάντα για να μπει στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν - δείχνει η πιθανότερη, η συμμετοχή του "Big Papa" στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/08) και Βέλγιο (28/08) θα δυσκολέψει πολύ και η ενδεχομένη απουσία του ίσως να εγείρει και θέμα αποκλεισμού του από την 12άδα του Eurobasket 2022(01-18/09).

Aς ελπίσουμε ότι οι δυσοίωνες αυτές προβλέψεις δεν θα επαληθευτούν και ότι ο Παπαγιάννης θα θέσει εαυτόν στην διάθεση της "επίσημης αγαπημένης" νωρίτερα του αναμενόμενου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα