Παράταξη Φασούλα: Θετικά μηνύματα από την Θεσσαλονίκη! (pics)

Gazzetta team
Παράταξη Φασούλα: Θετικά μηνύματα από την Θεσσαλονίκη! (pics)

bet365

Με την παρουσία εκπροσώπων από 35 εκ των συνολικά 62 σωματείων της συμπρωτεύουσας και της πλειοψηφίας των υποψηφίων συμβούλων με την παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ”, ο Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες παρουσίασαν το πρόγραμμά τους και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μπασκετανθρώπους της Θεσσαλονίκης.

Σε μία από τις «ζεστές» εκδηλώσεις συμπαράστασης στην παρατάξη “Πρώτα το Μπάσκετ”, που διεξήχθη στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της Καλαμαριάς, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, παρουσίασε το πλάνο του για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ, αναλύοντας διεξοδικά τις βασικές πτυχές των αλλαγών που πρέπει να εφαρμοστούν αμέσως μετά τις εκλογές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί επιφανείς άνθρωποι του μπάσκετ της πόλης, βετεράνοι αθλητές του ΠΑΟΚ και συμπαίκτες του “Πάνυ” (Ζ.Κατσούλης, Δ.Καλπάκης και Σ.Μπάζιος) και του Ευθύμη Ρεντζιά (Γ.Γιαννούλης), καθώς και εκπρόσωποι από 35 εκ των συνολικά 62 σωματείων της ΕΚΑΣΘ.

Στο πλευρό του 58χρονου βετεράνου διεθνούς σέντερ, ήταν οι περισσότεροι (16 από τους 25) υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού (Ρεντζιάς, Δ.Παπαδόπουλος, Στασινού, Μαρκάκης, Νικάκης, Σαββίδης, Τσουμής, Αλεξόπουλος, Κώτσης, Παπαγιαννούλης, Νέγρης, Γκιουλιστάνης, Γάλλος, Οικονόμου, Τριανταφύλλου, Ιωαννίδης και Τρακάλας), που σήμερα θα βρίσκεται στην Λάρισα για μία ακόμη σημαντική προεκλογική εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: Αποφάσισε εκλογές στην Λεωφόρο (30/05), ερωτηματικό η άδεια τέλεσης!

Παράταξη Φασούλα: «Οι εκλογές δεν πρέπει να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις μεγάλων ομάδων»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα