Παπανικολάου κατά Αυγενάκη: «Έχει μετατραπεί σε υφυπουργό… εκλογικού Αθλητισμού»

Gazzetta team
Παπανικολάου κατά Αυγενάκη: «Έχει μετατραπεί σε υφυπουργό… εκλογικού Αθλητισμού»

bet365

Ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Ο Άγγελος Παπανικολάου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη, ζητώντας το άνοιγμα των γηπέδων μπάσκετ. Παράλληλα, κατηγορεί τον Λ.Αυγενάκη για την ενασχόληση του με τις εκλογές της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψηφίου προέδρου της ΕΟΚ:

Είναι άξιο απορίας και έντονου προβληματισμού ότι τη στιγμή την οποία ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός της Ελλάδας, προχώρησε άμεσα στο άνοιγμα της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων αλλά και στην επαναλειτουργία δραστηριοτήτων καθώς και του τουρισμού, ο υφυπουργός Αθλητισμού εξακολουθεί να μην ανοίγει το λουκέτο με το οποίο είναι μήνες τώρα σφραγισμένες οι αθλητικές και δη, οι μπασκετικές δράσεις σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Οι Ακαδημίες έχουν σταματήσει να λειτουργούν από τον περασμένο Νοέμβριο, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (εθνικά και τοπικά) έχουν διακόψει την αγωνιστική δράση και τα πανελλήνια δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει. Το μόνο θέμα που φαίνεται να τον απασχολεί, είναι οι εκλογές της ΕΟΚ, οι οποίες είναι – ούτως ή άλλως - προγραμματισμένες για τις 30 Μαΐου του 2021, σύμφωνα με την προκήρυξη της Ομοσπονδίας.

Λες και έχει μετατραπεί όλους αυτούς τους μήνες από υφυπουργός Αθλητισμού σε υφυπουργό …εκλογικού Αθλητισμού. Χθες, λοιπόν, αντί να διαβάσουμε τη χαρμόσυνη είδηση της άμεσης επανεκκίνησης του Αθλητισμού από την προσεχή Δευτέρα, με την σημείωση ότι ήρθε ο καιρός που θα επανέλθει το Μπάσκετ στην κανονικότητα, ενημερωθήκαμε ότι εκπνέει η προθεσμία της Ε.Ο.Κ. να αιτηθεί εφορευτική επιτροπή από τον Δ.Σ.Α για αρχαιρεσίες με ψηφιακή κάλπη…

Ουσιαστικά με την εν λόγω δημοσίευση του υφυπουργού Αθλητισμού στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης υποδεικνύει τον τρόπο με το οποίο επιθυμεί να διεξαχθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας, αν και η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι συγκεκριμένη και αφορά τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων παραγόντων. Μήπως, αλήθεια, το επόμενο βήμα είναι η υπόδειξη του νέου προέδρου;

Παράλληλα, συνεχίζει να παραβλέπει και λόγω γραφειοκρατίας, όπως ισχυρίζεται, να μην προχωρεί στον άμεσο έλεγχο των αιτήσεων για την ένταξη στο αθλητικό μητρώο και εν τέλει στη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, σωματείων με ιστορία.

Ευελπιστούμε, ωστόσο, ότι θα επιτρέψει, επιτέλους, τη διεξαγωγή των εκλογών της Ε.Ο.Κ., που ο ίδιος έχει αναβάλλει ουκ ολίγες φορές και για τις οποίες άπαντες επιθυμούμε σφόδρα να πραγματοποιηθούν στη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όπως και ευελπιστούμε, ότι θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες, που επιμένουν τις τελευταίες εβδομάδες ότι οι εκλογές με υπαιτιότητα της Πολιτικής Προστασίας και υπό τις παροτρύνσεις της ΓΓΑ, θα διεξαχθούν αρκετές εβδομάδες αργότερα...

Κε. υφυπουργέ Αθλητισμού, καιρός είναι να επανέλθει το Μπάσκετ στην κανονικότητα, γεγονός που θα συμβεί ΜΟΝΟ όταν βγουν τα λουκέτα από τα γήπεδα, ώστε να επιστρέψει η φυσιολογική αθλητική ζωή….».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.