Φασούλας: «Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ»

Gazzetta team
Φασούλας: «Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ»

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε δήλωση για τα όσα έγινα στην συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ και εξέφρασε την απογοήτευση του.

Τα όσα έγιναν στο προγραμματισμένο το Δ.Σ της ΕΟΚ, προκάλεσαν την αντίδραση του υποψήφιου προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος εξέφρασε την θλίψη και την απογοήτευση του, ενώ έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα..

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Δυστυχώς το μπάσκετ, τον τελευταίο πολύ καιρό, είναι πηγή μόνο κακών ειδήσεων. Τα όσα συνέβησαν χθες το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με την «κατ' επίφαση» συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ μόνο θλίψη και απογοήτευση προκαλούν σε όλους μας.

Μόνη λύση είναι οι εκλογές και η ανάδειξη μιας νέας διοίκησης από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το άθλημα, εξακολουθούν να το υπηρετούν και θα το φέρουν πάλι στην κορυφή».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED