Λιόλιος: «Ξοδεύτηκαν 136.000 ευρώ δίχως έγκριση από το Δ.Σ., δεν θέλουν εκλογές»!

Gazzetta team
Λιόλιος: «Ξοδεύτηκαν 136.000 ευρώ δίχως έγκριση από το Δ.Σ., δεν θέλουν εκλογές»!

bet365

Η παράταξη «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο διευκρίνισε τις συνθήκες παρέμβασης στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατηγορώντας την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ πως συνεχίζει να μην συνεργάζεται στις προεκλογικές διεργασίες, προκαλώντας προβλήματα στη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος πήγε στα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου ήταν προγραμματισμένο το Δ.Σ. και υπήρξε ένταση με τον Αριστείδη Γολέμη, ενώ απείλησε με μηνύσεις.

Ακολούθως, η παράταξη «Δώσε Πάσα» της οποίας είναι επικεφαλής ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Προμηθέας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγεί πως ζήτησε να λάβει γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης, δίχως όμως να δοθούν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά

«Προς ενημέρωση των εκατοντάδων σωματείων που βλέπουν καθημερινά το άθλημά μας να διασύρεται:

Στο σημερινό Δ.Σ. ζητήσαμε να λάβουμε γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο. Λάβαμε γνώση για το ταμειακό υπόλοιπο της 31ης Μαρτίου, αλλά και τις δαπάνες από τότε έως και σήμερα, όπου διαπιστώσαμε πως ένα τεράστιο ποσό (136.000€) ξοδεύτηκε χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ.

Δεν μας δόθηκαν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας (συμβάσεις κ.λ.π.) που υπάρχουν, παρότι ζητήθηκαν, ούτε λάβαμε απάντηση στο ερώτημα ποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ..

Επίσης ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον ορισμό Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τις εκλογές της 30ης Μαΐου ή εναλλακτικά για ηλεκτρονική ψηφοφορία και η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, πέρα από μια αόριστη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά από επιστολές που εστάλησαν κι έμειναν αναπάντητες, μετά από διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες αρνήθηκαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο σε ισότιμα με αυτούς διορισμένα μέλη που φέρουν ευθύνη για την Ομοσπονδία, είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά.

Όσες προφάσεις και να βρουν, όσες μειωτικές συμπεριφορές κι αν υιοθετήσουν χαρακτηρίζοντας μέλη της προσωρινής διοίκησης και του «Δώσε Πάσα» ως «μηδενικά» και «άσχετους με το Μπάσκετ» , οι εκλογές θα γίνουν, γιατί εν αντιθέσει με αυτούς, τα σωματεία ενδιαφέρονται για το άθλημα.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα