Ο Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ, απείλησε με μηνύσεις!

Gazzetta team
Ο Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ, απείλησε με μηνύσεις!

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος πήγε στα γραφεία της Ομοσπονδίας (είναι προγραμματισμένο σήμερα το Δ.Σ) και υπήρξε ένταση με τον αντιπρόεδρο της προσωρινής διοίκησης Αριστείδη Γολέμη, ενώ απείλησε με μηνύσεις.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ της ΕΟΚ, από το οποίο ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος ζήτησε να γίνει επανεκκίνηση στην Α2 Γυναικών και τις ακαδημίες

Ο διοικητικός ηγέτης του Προμηθέα, που σημειωτέον δεν είναι μέλος της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου, πήγε στα γραφεία της ομοσπονδίας και ζήτησε να προσκομιστούν τα οικονομικά στοιχεία του διαστήματος από την 1η Απριλίου και μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πατρινός παράγοντας έλαβε αρνητική απάντηση από τους Βασιλακόπουλο, Γολέμη και Μορώνη (προϊστάμενος λογιστηρίου) με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση (κυρίως με τον δεύτερο) και εν συνεχεία να απειλήσει τα μέλη της διοίκησης του Πρωτοδικείου με μηνύσεις και αγωγές.

Από την πλευρά της η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα έστειλε επιστολή χθες στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ με αφορμή την πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι «δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην κατάσταση που έχετε φέρει, αλλά ούτε και κομπάρσοι ενός ακόμα θεάτρου του παραλόγου».

 

Τελευταία Νέα