Βασιλακόπουλος: «Έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, τελείωσε το πέρασμά μου από τον αθλητισμό»!

Gazzetta team
Βασιλακόπουλος: «Έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, τελείωσε το πέρασμά μου από τον αθλητισμό»!

bet365

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στο όριο ηλικίας που έβαλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης κάνοντας λόγο για ηλικιακό ρατσισμό, εξηγώντας παράλληλα πως τελείωσε το πέρασμά του από τον χώρο του αθλητισμού.

Ο απελθών πρόεδρος της ΕΟΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη» στο OPEN όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, οι οποίοι σήμερα υπηρετούν κάποιες θέσεις κυβερνητικές στον αθλητισμό, τώρα πως τον υπηρετούν είναι άλλο θέμα, αλλά έχουν πρόβλημα με την ηλικία μου, έχουμε ηλικιακό ρατσισμό, πράγμα το οποίο το οποίο δεν υπάρχει ούτε στην κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος (σ.σ. ο κ. Πικραμένος) ίσως είναι στην ηλικία μου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και χαίρομαι που κατέχει αυτή τη θέση».

Όσον αφορά το αν θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, απάντησε: «Όχι, όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Νομίζω τέλειωσε το πέρασμα μου από τον χώρο του αθλητισμού, από εκεί και πέρα αν με χρειάζεστε μπορώ να γίνω τακτικός συνομιλητής σας ή παρουσιαστής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: Προέκυψε και... δεύτερο Δ.Σ. με Βασιλακόπουλο πρόεδρο, εκλογές στις 30 Μαΐου!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED