ΑΕΚ: Ο Βαγγέλης Αγγέλου ο επικρατέστερος για τον πάγκο!

ΑΕΚ: Ο Βαγγέλης Αγγέλου ο επικρατέστερος για τον πάγκο!

ΑΕΚ: Ο Βαγγέλης Αγγέλου ο επικρατέστερος για τον πάγκο!

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι η λύση που προκρίθηκε από τον Μάκη Αγγελόπουλο για να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ βρήκε τον προπονητή που έψαχνε! Και αυτός είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου! Ο προπονητής του Ιωνικού συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΑΕΚ το μεσημέρι, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει αναλάβει προσωπικά την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στη συνάντηση δεν προέκυψε οριστική συμφωνία, αλλά ο Αγγέλου δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο. Αυτό που απομένει είναι να συναντηθεί με την ομάδα του Ιωνικού, στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο, προκειμένου να λάβει το «ΟΚ» να αλλάξει πάγκο. Τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, αφού η ΑΕΚ «καίγεται» να βρει προπονητή, καθώς ο Γιώργος Λιμνιάτης συμφώνησε να μείνει στον πάγκο για το ματς με τον Προμηθέα (Τετάρτη, 14/4).

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν επιτευχθεί, θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού η «Βασίλισσα» θέλει έναν προπονητή να τελειώσει τη σεζόν και έπειτα να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο της ανανέωσης για την σεζόν 2021-2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα