ΑΕΚ: Με... 100άρα το πρώτο φιλικό κόντρα στη Μεγαρίδα
Για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έκαναν ντεμπούτο οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Γιώργος Τσαλμπούρης, Νέλι Τζόζεφ, Βασίλης Χαρτώνας και Σταύρος Γυμνόπουλος, σ' ένα ματς όπου υπήρχαν και πολλές απουσίες για την Ένωση.
Συγκεκριμένα δεν αγωνίστηκαν οι Γκρεγκ Μπράουν, Κισόν Φίζελ, Λάντερς Νόλεϊ, Δημήτρης Φλιώνης, ενώ αναμένεται και ο ΝτεΆντρε Πίνκνεϊ, τον οποίο και ανακοίνωσε η ΑΕΚ επίσημα. Την αρχική πεντάδα της ΑΕΚ αποτελούσαν οι Λεκαβίτσιους, Χαρτώνας, Μπάρτλεϊ, Γουίλιαμς, Τζόζεφ.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών ενώ δεν κρατήθηκαν οι πόντοι των παικτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
