Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς στην Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς στην Μπολόνια

Γιώργος Κούβαρης
Χολμς
Νοκ άουτ από το παιχνίδι στην Μπολόνια τέθηκε ο Ρισόν Χολμς, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Μπολόνια.

Όπως είναι γνωστό, ο Χολμς αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου λίγο μετά το τζάμπολ του αγώνα και έκτοτε δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Συγκεκριμένα ακολούθησε και την Τετάρτη (22/10) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και τέθηκε νοκ άουτ από την αποστολή της ομάδας, η οποία αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (23/10) για την ιταλική πόλη.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Νωρίτερα το τζάμπολ του αγώνα
Τολιόπουλος

Ο Εργκίν Άταμαν πραγματοποίησε την προπόνηση των «πρασίνων» στο Telekom Center Athens όπου και κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει ο Χολμς για την Μπολόνια. Κάτι που ισχύει και για τους Ματίας Λεσόρ και Αλέξανδρο Σαμοντούροβ οι οποίοι με τη σειρά τους συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και τα ατομικά τους προγράμματα.

 

Όπερ και σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα έχουν μόνο έναν σέντερ στο ματς κόντρα στη Βίρτους και δη τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, με τον Ντίνο Μήτογλου να αποτελεί το δεύτερο «πεντάρι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.