ΑΕΚ: Δίνει «μάχη» για τον Νετζήπογλου (vid)

ΑΕΚ: Δίνει «μάχη» για τον Νετζήπογλου (vid)

ΑΕΚ: Δίνει «μάχη» για τον Νετζήπογλου (vid)

bet365

Η ΑΕΚ συνεχίζει να διεκδικεί την υπογραφή του Όμηρου Νετζήπογλου, με τη μάχη να... φουντώνει, αφού τον καλύτερο νέο παίκτη της σεζόν 2021-2022 θέλουν και άλλες ομάδες.

Η ΑΕΚ μοιάζει αποφασισμένη να μπει όσο πιο γερά μπορεί, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Όμηρου Νετζήπογλου. Ο 21χρονος φόργουορντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι τις 30 Ιουνίου και μετά μένει ελεύθερος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που έχει η Ένωση, δίχως να παίζει ρόλο ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον Άρη, για την Basket League, με την ΑΕΚ να δείχνει αποφασισμένη να ενισχύσει το ελληνικό κομμάτι του ρόστερ της.

Αυτή τη στιγμή, για τον Νετζήπογλου, ο οποίος λογίζεται ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στην Ελλάδα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από την ελληνική αγορά, όσο και από τον εξωτερικό (υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, η οποία δείχνει τη διάθεση να αποκτήσει νέους σε ηλικία παίκτες).

Ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον Νετζήπογλου είναι και ο Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να φιλοδοξούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ωστόσο φαίνεται πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει απόσταση, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε σε 22 ματς του Άρη με 19 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και μέτρησε 5.59 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα.

Κορυφαία εμφάνισή του ήταν αυτή απέναντι στην ΑΕΚ, στη νίκη του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 74-64, όπου μέτρησε 14 πόντους με 4/4 τρίποντα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα