ΑΕΚ: Στο κάδρο προπονητής από... Ισπανία μεριά και ο Νετζήπογλου

ΑΕΚ: Στο κάδρο προπονητής από... Ισπανία μεριά και ο Νετζήπογλου

ΑΕΚ: Στο κάδρο προπονητής από... Ισπανία μεριά και ο Νετζήπογλου

bet365

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Και εκτός από το θέμα του προπονητή, στην Ένωση εξετάζουν και την ελληνική αγορά.

H AEK επιχειρεί να κινηθεί σε όλα τα μεταγραφικά επίπεδα. Ο αποκλεισμός της ομάδας από την τελική φάση των play-offs της Basket League προσφέρει άφθονο χρόνο στους «κιτρινόμαυρους», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βιάζονται. Και δίχως να σημαίνει ότι μπορούν να περιμένουν για πολλές ημέρες άπραγοι.

Γενικότερα στην ΚΑΕ υπάρχει κινητικότητα, με το θέμα του προπονητή να κυριαρχεί. Και την Ένωση να αναζητεί, αρχικά, τη λύση στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Ισπανία, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προσεγγίσει μία εξαιρετική προπονητική περίπτωση και αναμένουν απάντηση. Ωστόσο, η εύρεση του προπονητή δεν... κολλάει τα άλλα μεταγραφικά ζητήματα. Η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει την περίπτωση του Όμηρου Νετζήπογλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάνει μία πρώτη επαφή, με την ΑΕΚ (όπως και άλλες ομάδες) να αναζητεί την τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της.

Ήδη η Ένωση διαθέτει τρεις Έλληνες στο ρόστερ της, τους Δημήτρη Φλιώνη, Αντώνη Πετρόπουλο και Ζώη Καράμπελα.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα