Μπέικον: Συμφωνείτε με την απόφαση του Παναθηναϊκού να λύσει τη συνεργασία μαζί του (poll)

Μπέικον: Συμφωνείτε με την απόφαση του Παναθηναϊκού να λύσει τη συνεργασία μαζί του (poll)

Τα πάντα ανοικτά για Μπέικον

bet365

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Ντουέιν Μπέικον μετά και το νέο πειθαρχικό παράπτωμα και οι αναγνώστες του Gazzetta καλούνται να κατεθέσουν τη δική τους γνώμη για το «διαζύγιο» με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Εξόχως «γεμάτη» ήταν η περασμένη εβδομάδα στις τάξεις του Παναθηναϊκού αναφορικά με τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο με τους «πράσινους» έχοντας σκοπό να προσφέρει την έξτρα ποιότητα που έλειπε από το ρόστερ της ομαδας έως εκείνο το χρονικό σημείο. Βέβαια υπήρχαν πολλά ερωτηματικά για τον χαρακτήρα του και την εν γένει συμπεριφορά του και γι' αυτόν τον λόγο είχαν μπει ασφαλιστικές δικλείδες στο συμβόλαιό του.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, τα ερωτηματικά και ο φόβοι που υπήρχαν για την εξωαγωνιστική (και όχι μόνο) συμπεριφορά του Μπέικον, επιβεβαιώθηκαν στον απόλυτο βαθμό. Τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν. Κάποια από αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας όπως ήταν η άρνησή του να περάσει αλλαγή στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ή το ξενύχτι στο Πριγκιπάτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Το... κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε η κίνησή του να χτυπήσει τον Λευτέρη Μαντζούκα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, μία ημέρα πριν από το Game 2 με τον Κολοσσό Ρόδου για την α' φάση των play-offs. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Αμερικανός σε live Instagram λίγες ημέρες αργότερα όπου αναφέρθηκε και σε διάφορές άλλες καταστάσεις για τις οποίες έσπευσε να απαντήσει άμεσα η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Η ουσία είναι ότι μια σχέση με υψηλές προσδοκίες εξελίχθηκε σε πραγματικό... φιάσκο. Και η καριέρα του Μπέικον στο «τριφύλλι» έληξε εντελώς άδοξα. Συγκεκριμένα αγωνιστηκε σε 27 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 16.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 29% στα τρίποντα και 81% στις βολές.

Εσείς τι λέτε; Έπραξε σωστά ο Παναθηναϊκός και έλυσε το συμβόλαιο μαζί του; Πάρτε θέση και πείτε την άποψή σας στο poll του Gazzetta.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα