Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον!

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπέικον!

Ο Ντουέιν Μπέικον

bet365

Έξι μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα, ο Ντουέιν Μπέικον αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά από απόφαση του Χρήστου Σερέλη.

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Το Gazzetta σας είχε μεταφέρει τις προηγούμενες ημέρες πως η ατμόσφαιρα ήταν βαριά γύρω από τον Αμερικανό, μετά και το τρίτο του πειθαρχικό παράπτωμα και όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, οι εξελίξεις ήρθαν σύντομα.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό είχε γίνει η αρχή, με τον Μπέικον να μη δέχεται να μπει στο ματς, τρία λεπτά πριν τη λήξη του και ενώ όλα είχαν κριθεί, παρά την κλήση του Ράντονιτς.

Η συνέχεια έγινε στο Μονακό, όπου με τον πρώην συμπαίκτη του, Μάικ Τζέιμς ξενύχτησε και έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Τότε του είχε επιβληθεί πρόστιμο αλλά το τρίτο συμβάν ήταν αυτό που εξάντλησε την υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός χτύπησε συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας την περασμένη Τρίτη, χωρίς να ζητήσει έκτοτε συγγνώμη και να δείξει μεταμέλεια και έτσι ο Χρήστος Σερέλης πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από το ρόστερ και να πορευτεί ως έχει, δίχως εκείνον.

Ο Μπέικον δεν αγωνίστηκε ούτε στη Ρόδο, στην τελευταία αναμέτρηση με τον Κολοσσό και ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του μαζί του, παρότι η χρονιά στην Basket League δεν έχει τελειώσει. Ο 27χρονος θα λάβει όλο το συμβόλαιό του, πλην των προστίμων που του έχουν επιβληθεί από την ομάδα. Έτσι οι «πράσινοι» θα πορευτούν με πέντε ξένους πλέον σε ημιτελικούς και τελικό, τους Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς και Γκουντάιτις.

Ο Αμερικανός έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague, έχοντας 16.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα