Τσαρούχα: Το 2/2 στο Παλέ και η αποχώρηση των οπαδών του Άρη

Τσαρούχα: Το 2/2 στο Παλέ και η αποχώρηση των οπαδών του Άρη

bet365

Στις δύο τελευταίες παρουσίες της στο Παλέ η Βάσω Τσαρούχα προχώρησε σε μία απόφαση, την εκκένωση του γηπέδου κι αυτό που δεν είχε γίνει τον Δεκέμβρη, συμβαίνει σήμερα (5/3) στο παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι.

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη ο Άρης υποδέχθηκε το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο και 6.43 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Βάσω Τσαρούχα αποχώρησε από το γήπεδο και απαίτησε την εκκένωση του πέταλου των οργανωμένων οπαδών του Άρη υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε φτύσιμο από την κερκίδα.

Οι επιτελείς της ΚΑΕ Άρης της εξήγησαν ότι αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί και κατόπιν διαβουλεύσεων, ουσιαστικά υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο παρκέ σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε με διαφορά 26 πόντων (87-61)! Το αμέσως επόμενο παιχνίδι της Βάσως Τσαρούχα είναι αυτό που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή μεταξύ του Άρη με το Περιστέρι και κοινός παρονομαστής είναι η απόφασή της και πάλι για εκκένωση του γηπέδου.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ο λόγος είναι ένα υβριστικό σύνθημα εναντίον της. Παρά τις αρχικές αντίθετες απόψεις της Αστυνομίας, η διαδικασία της εκκένωσης του γηπέδου τελείωσε και το ματς συνεχίστηκε μετά από περίπου μία ώρα. Σαφέστατα πάντως, σπάνια ένας διαιτητής έχει δύο διαδοχικές αποφάσεις εκκένωσης στο ίδιο γήπεδο, αλλά αυτό συμβαίνει με τη Βάσω Τσαρούχα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα