Άρης-Περιστέρι: Επιμένουν στην εκκένωση οι διαιτητές, αντίθετη η αστυνομία

Άρης-Περιστέρι: Επιμένουν στην εκκένωση οι διαιτητές, αντίθετη η αστυνομία

bet365

Οι διαιτητές βρίσκονται στα αποδυτήρια στο Nick Galis Hall και επιμένουν για εκκένωση γηπέδου στο ματς Άρης-Περιστέρι, όμως η αστυνομία δεν παίρνει τη ευθύνη.

Η πρώτη διαιτητής, Βάσω Τσαρούχα έφυγε μαζί με τους άλλους διαιτητές και διέκοψε την αναμέτρηση της Basket League λόγω υβριστικών συνθημάτων στο 33ο λεπτό. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που αντιδρά κατ' αυτόν τον τρόπο καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στον αγώνα του Άρη με το Λαύριο στις 4 Δεκεμβρίου όπου επίσης είχε αποχωρήσει στη διάρκεια του αγώνα ζητώντας εκκένωση, αλλά υποχρεώθηκε να επιστρέψει με τη διατήρηση των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Άρη, η διακοπή έγινε για ένα σύνθημα. Η Βάσω Τσαρουχα ζήτησε εκκένωση και η αστυνομία στην παρούσα φάση δεν παίρνει ευθύνη γιατί έχει λήξει πριν λίγο το ποδοσφαιρικό ματς ΠΑΟΚ - Ιωνικός και είναι μεγάλο ρίσκο να βγουν με τη μια 5.000 άνθρωποι. Για την ακρίβεια, η Αστυνομία φοβάται το ενδεχόμενο συνάντησης οπαδών του Άρη με αυτούς του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα