Φαλ στο Gazzetta: «Το 9-0 είναι τρομερά δύσκολο»

Φαλ στο Gazzetta: «Το 9-0 είναι τρομερά δύσκολο»
Ο Μουσταφά Φαλ σχολίασε στο Gazzetta το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας 5/12 κουβαλώντας οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία εξ αυτών, η νίκη στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2022-23.

Απόψε οι Πειραιώτες επικράτησαν με 68-66 και έφτασαν τις εννιά συνεχόμενες νίκες, δίνοντας συνέχεια σε μια εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στους «πράσινους» που άρχισε στις 23 Δεκεμβρίου 2021 με το επιβλητικό 65-84 στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μουσταφά Φαλ ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους (8/13 δίπ., 1/2 βολ.), 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος στα 29:48 που έμεινε στο παρκέ, εξήγησε στο Gazzetta τις εννιά σερί νίκες.

«Είναι τρομερά δύσκολο! Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις την ίδια ομάδα εννιά συνεχόμενες φορές. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό! Σε κάθε περίπτωση, πέρσι ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτούς. Για να είμαστε ειλικρινείς, πέρσι ήμασταν κυρίαρχοι. Φέτος, το κενό έχει κλείσει. Πιστεύω πως η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη όμως πιστεύω στην ομάδα μου, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σέντερ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα