Μπαρτζώκας: «Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά εάν είχαμε βάλει κάποια ανοιχτά σουτ»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπαρτζώκας: «Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί διαφορετικά εάν είχαμε βάλει κάποια ανοιχτά σουτ»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και το 8-0 στην Basket League.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 68-66 στο πρώτο ντέρμπι για την Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην καλή απόδοση του Παναθηναϊκού αλλά και στα άστοχα σουτ της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης που διακυβεύτηκαν πολλά. Η επιθετική παραγωγή που κάνει ένα παιχνίδι ελκυστικό δεν υπήρχε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο μας. Από όσο θυμάμαι ήταν ένα από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι που παίχτηκαν ποτέ. Προχωράμε, θα λεγα ότι επειδή έχει πάνω από έναν γύρο θα προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα.

Ένα κομβικό σημείο ήταν όταν ήμασταν μπροστά και κλέψαμε την μπάλα με τον ΜακΚίσικ. Ο Πονίτκα έκλεψε και πήρε αντιαθλητικό, δεχτήκαμε πέντε πόντους εκεί. Πιεστήκαμε ενώ ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να έχει ανοίξει από νωρίς και να 'χει άλλη εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ξαναμπήκε στο ματς, είχαμε 1/9 τρίποντα στο 2ο δεκάλεπτο και 4 χαμένες βολές που θα 'λεγα ότι είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Είχαμε ανοιχτά σουτ που μπορούσαμε να είχαμε βάλει και η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Όσο δεν τα καθαρίζεις νωρίς ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα