Ράντονιτς για Μπέικον: «Έχει διαφορετικό προφίλ από τον παίκτη που ψάχνουμε»

Ράντονιτς για Μπέικον: «Έχει διαφορετικό προφίλ από τον παίκτη που ψάχνουμε»

Newsroom
Ράντονιτς για Μπέικον: «Έχει διαφορετικό προφίλ από τον παίκτη που ψάχνουμε»

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τοποθέτησε για τον Ντουέιν Μπέικον, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Νέιτ Γουόλτερς ενόψει της «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Ντουέιν Μπέικον ο οποίος εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι το άκουσα. Υπήρχαν κάποιες φήμες αλλά έχουμε μιλήσει για το τι χρειάζεται η ομάδα. Χτιζουμε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες. Και θέλουμε έναν παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται στο 'τέσσερα'. Ο Μπέικον έχει διαφορετικό προφίλ από αυτό που χρειαζόμαστε. Την ίδια ώρα δεν γνωρίζω για ποιον λόγο είναι ακόμα free agent. Για μας είναι σημαντικό να εξετάζουμε τα πάντα για κάθε παίκτη. Πρέπει αν σκεφτόμαστε τα πάντα συνέχεια».

Για τον Νέιτ Γουόλτερς είπε ότι «πρέπει να δούμε την κατάστασή του μέρα με τη μέρα. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα παίξει με την Άλμπα ή με τη Μονακό ή και στα δύο, αλλά θέλει προπόνηση και ειδικά με διαβολοβδομάδα δεν είναι δύσκολο να πω αν θα παίξει. Και ο Άντριους ήταν εκτός σήμερα, οπότε περιμένουμε και αυτόν».

Για την καλή απόδοση του Λευτέρη Μαντζούκα είπε: «Είναι 19 ετών και θα κάνουμε ό,τι είναι καλό για εκείνον, όπως και για όλα τα νεαρά παιδιά. Είναι κάτι που πρέπει να μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και αν έχει βελτιωθεί».

όσο για το ματς και τη νίκη επί του Λαυρίου; «Μετά το ματς της Euroleague είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Το κάναμε και μοιράσαμε τον χρόνο στους παίκτες ειδικά πριν τη διαβολοβδομάδα που έχουμε μπροστά ματς. Ήταν σημαντική νίκη για το πρόγραμμα που έρχεται».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα