Ο ΕΣΑΚΕ επιμένει στην παράταση, η ΕΟΚ αντιδρά αφού την θεωρεί παράνομη

Ο ΕΣΑΚΕ επιμένει στην παράταση, η ΕΟΚ αντιδρά αφού την θεωρεί παράνομη

bet365

Σε καθόλου καλό σημείο δεν είναι οι σχέσεις μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ με τις δύο Αρχές του μπάσκετ να επιμένουν στις δικές τους επιθυμίες σχετικά με την αδειοδότηση.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο επιβεβαίωσε την επιθυμία να δώσει παράταση στις ομάδες έως τις 30 Ιουνίου για να συμπληρώσουν τον φάκελό τους. οι τέσσερις που δεν είχαν πάρει άδεια συμμετοχής. Η απόφαση της συγκεκριμένης παράτασης είχε ληφθεί την περασμένη Παρασκευή προκειμένου ΑΕΚ, Λάρισα, Απόλλων και Άρης να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.

Ορισμένες ομάδες είχαν εκφράσει την επιφύλαξή τους για το αν μπορεί να γίνει αυτό βάσει κανονισμού και όχι για κάποιον άλλον λόγο.

Στο σημερινό Δ.Σ. ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος ρώτησε τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο αν επιμένει σε αυτή την απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ για παράταση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να απαντά θετικά αφού θεωρεί πως ο ΕΣΑΚΕ είναι ο μοναδικός αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα και κανένας άλλος. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια βρίσκει αντίθετο τον Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος προ ημερών είχε τοποθετηθεί δημόσια και είχε πει πως διάθεσή του είναι να βοηθήσει ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες και πως η συγκεκριμένη παράταση δεν είναι τέτοια.

Η ΕΟΚ συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. για αύριο Σάββατο (25/06) για να ασχοληθεί με το θέμα, αφού όπως είχε πει ο πρόεδρος στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης έχει κληθεί εκεί να υπογράψει ως εγγυήτρια του νόμου και ο ΕΣΑΚΕ κάνει κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τον νόμο..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα