Ολυμπιακός: Ο προφήτης Ντόρσεϊ και το «πακέτο» με Βανδή (vid)

Ολυμπιακός: Ο προφήτης Ντόρσεϊ και το «πακέτο» με Βανδή (vid)

Ολυμπιακός: Ο προφήτης Ντόρσεϊ και το «πακέτο» με Βανδή (vid)
Ο Ολυμπιακός έθεσε στη διάθεση των φιλάθλων του τα εισιτήρια του Game 3 των τελικών της Basket League με ένα βίντεο του Ντόρσεϊ που μιλάει για... προφητεία και 3-0 με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθείται από το σχετικό τραγούδι της Βανδή.

Το Game 2 του ΟΑΚΑ είχε να προσφέρει την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και το 2-0 στην τελική φάση. Η σειρά μεταφέρεται ξανά στο ΣΕΦ και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έθεσε στη διάθεση του κοινού της τα εισιτήρια του τρίτου τελικού, όπου σε περίπτωση που οι Πειραιώτες αναδειχθούν νικητές αναμένεται να σηκώσουν και το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τα πρόσωπα της τελευταίας αναμέτρησης και δεν θα μπορούσε να λείπει από το βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ για να συνοδεύσει την είδηση των εισιτηρίων. Μάλιστα, σε αυτό, ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» φαίνεται να είχε... προφητεύσει το 3-0 έναντι στους «πράσινους» φωνάζοντας «ένα ακόμη» για την κατάκτηση του τίτλου.

Μέσα στο χιουμοριστικό κλίμα, το βίντεο συνοδεύεται και από το ανάλογο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τις... προφητείες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα