Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Νέντοβιτς, έπαιξε στο φιλικό με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος ο Νέντοβιτς, έπαιξε στο φιλικό με την ΑΕΚ

bet365

Στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ χωρίς ωστόσο να κρατηθεί σκορ. Η είδηση για τους «πράσινους» αφορούσε την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην ενεργό δράση.

Οι Γιώργος Βόβορας και Κούρο Σεγκούρα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να πειραματιστούν ενόψει της έναρξης των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τους δύο προπονητές να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές ενόψει των αγώνων με Άρη και Προμηθέα Πάτρας αντίστοιχα.

Το πιο ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Βόβορα είχε να κάνει με την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στην ενεργό δράση ύστερα από περισσότερο από έναν μήνα στα πιτς. Φυσικά υπολογίζεται κανονικά για τη σειρά με τον Άρη, καθώς θα πάρει τη θέση του Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος μετά τη νέα θλάση δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Αντίθετα δεν αγωνίστηκαν από πλευράς των «πρασίνων» οι Τζέρεμι Έβανς (τράβηγμα στον δικέφαλο) και Βασίλης Καββαδάς (θλάση στην αριστερή γαστροκνημία) όπως επίσης και οι Σαντ Ρος (σ.σ. ένιωσε ένα τσίμπημα στη μέση) και Μέικον (σ.σ. ενόχληση στο λαγονοψοΐτη). Οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους. Στον αντίποδα, ο Σεγκούρα δεν είχε στην διάθεσή του, τους Δημήτρης Φλιώνη, Αντώνη Κόνιαρη και Κιθ Λάνγκφορντ.

Να σημειωθεί ότι το ματς (στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ) παρακολούθησαν και δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Μπατίστ και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

"""

@Photo credits: INTIME, eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα