ΑΕΚ: Η Εθνική Ασφαλιστική κοντά στην ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια

ΑΕΚ: Η Εθνική Ασφαλιστική κοντά στην ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια

Newsroom
ΑΕΚ: Η Εθνική Ασφαλιστική κοντά στην ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος φαίνεται πως βρήκε έναν «σύμμαχο» στο πρόσωπο της Εθνικής Ασφαλιστικής, σχετικά με την ονοματοδοσία του κλειστού γηπέδου στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας, Euro2Day, η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική συμφωνία. Με την Εθνική Ασφαλιστική να γίνεται ο... νονός για το νέο γήπεδο της ομάδας στα Άνω Λιόσια.

«Η διοίκηση της εταιρείας, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σταύρο Κωνσταντά, έχει βάλει στο στόχαστρο την αγορά της Δυτικής Αττικής, όπου διαβλέπει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της.

Στο πλαίσιο αυτό, έκλεισε συμφωνία για την ονοματοδοσία του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, της μπασκετικής έδρας της ΑΕΚ, αλλά και κέντρου αθλητικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Άλλωστε, μετά από δύο χρόνια lockdown αναμένεται στον χώρο σημαντική έξαρση σε συναυλίες και άλλα events, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι παραδίπλα, στην περιοχή της Φυλής, εκτυλίσσεται και το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τη δημιουργία σύγχρονου logistic hub, που θα είναι το μεγαλύτερο στη νοτιοανατολική Ευρώπη», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Είναι δεδομένο πως από την πρώτη στιγμή ο Μάκης Αγγελόπουλος αναζητούσε τη λύση για να... βαπτίσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και να λάβει μία σημαντική οικονομική ανάσα.

Ωστόσο, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί με τον κορονοϊό και τις διάφορες απαγορεύσεις στην προσέλευση των φιλάθλων και τη χωρητικότητα του γηπέδου, είχαν βάλει «φρένο» στις συζητήσεις. Μέχρι τώρα, όπως φαίνεται.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα