Μέξας: «Πάμε στην Πάτρα για τις όποιες πιθανότητες έχουμε»
Ο έμπειρος κόουτς του Γηραιού δήλωσε μετά τη νίκη επί του Λαυρίου πως «ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε το έδειξε το θέλω των παιδιών. Με τη διάθεση και το μεγαλύτερο κίνητρο βρήκαμε κάποιες λύσεις και κερδίσαμε δίκαια χωρίς να παίξουμε τρομερό μπάσκετ.
Για το Λαύριο να πω ότι ήταν δύσκολο να παίξει χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, έχουμε βρεθεί όλοι σε αυτή τη θέση και το ξέρουμε. Το θέλω των γηπεδούχων συνήθως υπερισχύει. Δυστυχώς το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (σ.σ. ΠΑΟΚ-Ιωνικός 79-80) δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Από την Τρίτη θα δουλέψουμε και θα πάμε στην Πάτρα για τις όποιες πιθανότητες έχουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
