ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Ρίβερς, «τρέχει» για Λάρισα

ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Ρίβερς, «τρέχει» για Λάρισα

ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Ρίβερς, «τρέχει» για Λάρισα

bet365

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει κάκωση στο δεξί γόνατο κι ακολουθεί θεραπεία, με στόχο να προλάβει να είναι στην αποστολή για τον αγώνα στην Λάρισα (9/4).

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής (4/4) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κι ακολούθως υποβλήθηκε σήμερα (5/4) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε.

Οι εξετάσεις του 26χρονου αθλητή έδειξαν πως πρόκειται για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Ρίβερς έμεινε εκτός προπόνησης και πλέον ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, με την προοπτική να προλάβει τον επικείμενο (9/4) αγώνα με την Λάρισα στη Νεάπολη.

Επέστρεψε ο Λι, έρχεται ο Ρένφρο

Το ευχάριστο νέο για τον Άρη Λυκογιάννη είχε να κάνει με την επιστροφή του Άντονι Λι, ο οποίος πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Ο Αμερικανός σέντερ βρέθηκε στην 12αδα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και πλέον φορτσάρει για το ματς με την Λάρισα. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο νεαρός Απόστολος Ρούμογλου με ενοχλήσεις στη μέση.

Κατά τα λοιπά, στον Δικέφαλο αναμένουν την άφιξη του πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος, Νέιτ Ρένφρο. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (6/4) το μεσημέρι κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Ασπρόμαυρων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα