ΠΑΟΚ: Χωρίς σέντερ ο Δικέφαλος με Ολυμπιακό, νοκ άουτ ο Λι

ΠΑΟΚ: Χωρίς σέντερ ο Δικέφαλος με Ολυμπιακό, νοκ άουτ ο Λι

ΠΑΟΚ: Χωρίς σέντερ ο Δικέφαλος με Ολυμπιακό, νοκ άουτ ο Λι

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Δευτέρα (4/4, 17:00) στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό χωρίς κλασικό σέντερ στη σύνθεση του, αφού ο Άντονι Λι τέθηκε οριστικά νοκ άουτ με ίωση.

Ξαφνικό πρόβλημα για τον Άρη Λυκογιάννη, μια μέρα πριν τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία. Ο Άντονι Λι, ο μοναδικός κλασικός σέντερ που είχε απομείνει στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Μάρβιν Τζόουνς, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με ίωση και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο αυριανό (4/4, 17:00) ματς με τους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει σχετικά η ενημέρωση της Ασπρόμαυρης ΚΑΕ: «Ο Άντονι Λι παρουσίασε έντονα συμπτώματα ίωσης και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Αναπόφευκτα ο Αμερικανός σέντερ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (3/4) την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος πάντως δεν έχει φτάσει ακόμη στην Θεσσαλονίκη και προφανώς δεν υπολογίζεται για το ματς με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Πλέον το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει το κενό στο «5» με... λύσεις εκ των έσω, δηλαδή με τη χρησιμοποίηση φόργουορντ, όπως ο Καμαριανός κι ο ΝτιΛέο, στο ζωγραφιστό.

«Πρέπει να κάνουν όλοι οι παίκτες ένα βήμα μπροστά»

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε μετά από καιρό στο γήπεδό μας, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με πολύ μεγάλος βάθος, το οποίο τους βοηθά να μπορούν να διαχειριστούν τις απουσίες που έχουν. Εμείς δυστυχώς είχαμε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με την ασθένεια του Άντονι Λι, οπότε δεδομένα θα έχουμε ένα θέμα μέσα στη ρακέτα. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει αυτή τη στιγμή να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη απουσία, να κάνουν όλοι οι παίκτες ένα βήμα μπροστά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπα σε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας μετά από πολύ καιρό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα