ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Ρένφρο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Ρένφρο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Ρένφρο

bet365

Ο Νέιτ Ρένφρο ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ στις θέσεις των φόργουορντ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε με τον Νέιτ Ρένφρο και τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα. Αγωνίζεται σαν power forward, ενώ έχει ύψος 2.03.

O 26χρονος έπαιξε σε 24 ματς τη φετινή σεζόν στη G-League με τους Austin Toros, θυγατρική των Σπερς και είχε 3.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στις ΗΠΑ. Πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί και τέσσερα χρόνια στο ΝCAA με τη φανέλα των San Francisco Dons.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Nate Renfro, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Ο Renfro ολοκλήρωσε τα ξημερώματα της Κυριακής τις υποχρεώσεις του στη GLeague με τους Austin Toros, τη θυγατρική ομάδα των San Antonio Spurs και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας.

Ο Nathaniel Jordan Renfro γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1996 στο Tucson της Αριζόνα. Έχει ύψος 2μ.03, αγωνίζεται ως power forward και με την παρουσία του θα ενισχύσει τη front line της ομάδα μας. Ο Renfro αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του San Fransisco το 2019 και στην τελευταία του χρονιά είχε 7,3 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ mateco θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Αμερικής, καθώς τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας συμμετείχε στη GLeague ως μέλος των Austin Toros, της θυγατρικής ομάδας των San Antonio Spurs. Τη σεζόν 2020-21 με 1,9 κοψίματα ανά αγώνα, ήταν από τους κορυφαίους μπλοκέρ της GLeague, ενώ το περασμένο καλοκαίρι φόρεσε και την φανέλα των San Antonio Spurs, συμμετέχοντας με τα «σπιρούνια» στο Summer League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα