ΑΕΚ: Ακόμα «μπάζει» η οροφή στα Άνω Λιόσια, τρέμουν τις νέες βροχοπτώσεις (vid)

ΑΕΚ: Ακόμα «μπάζει» η οροφή στα Άνω Λιόσια, τρέμουν τις νέες βροχοπτώσεις (vid)

ΑΕΚ: Ακόμα «μπάζει» η οροφή στα Άνω Λιόσια, τρέμουν τις νέες βροχοπτώσεις (vid)

bet365

Η ΑΕΚ μπήκε στο νέο γήπεδό της, στα Άνω Λιόσια, όμως τα προβλήματα δεν σταματούν. Η στεγανοποίηση στην οροφή δεν έχει προχωρήσει και ο φόβος της πλημμύρας μπορεί να προκαλέσει νέες φθορές.

Όταν η ΑΕΚ λάμβανε το κονδύλι των 900.000 ευρώ από την Πολιτεία, το Gazzetta είχε αποκαλύψει τη ζημιά στο παρκέ του γηπέδου, το οποίο έπρεπε να αλλαχθεί, εξαιτίας φθορών στην οροφή του γηπέδου των Άνω Λιοσίων.

Ένα μήνα μετά, τα έργα δεν έχουν δρομολογηθεί, με τον Γιώργο Χήνα και τον Γιώργο Πραχαλιά να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζώντας υπό τη φόβο μιας νέας πλημμύρας.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», εξήγησε στην Cosmote TV ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας.

Ενώ ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Πραχαλιάς εξήγησε: «Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα