ΑΕΚ: Η τρύπια οροφή και το... σκασμένο παρκέ «κόστισαν» €900 χιλ.

ΑΕΚ: Η τρύπια οροφή και το... σκασμένο παρκέ «κόστισαν» €900 χιλ.

ΑΕΚ: Η τρύπια οροφή και το... σκασμένο παρκέ «κόστισαν» €900 χιλ.

bet365

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε κονδύλι 900.000 ευρώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση, η ζημιά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και οι υπερβολικές «ενοχές» της Πολιτείας.

Η έγκριση του κονδυλίου των 900.000 ευρώ για το νέο στάδιο της ΑΕΚ είναι το τέλος της ιστορίας. Σημασία έχει τι ακριβώς προηγήθηκε. Πώς έφτασε η Πολιτεία να δώσει ένα σεβαστό ποσό, όχι στην ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά στο γήπεδο που ανήκει στην ΚΑΕ ΑΕΚ;

Κάποιος θα πει «δεν είναι Γιάννης, είναι.... Γιαννάκης». Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Για όλα... φταίει το τρύπιο ταβάνι στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν ενημερώθηκε για το πρόβλημα στη στεγανότητα και η ίδια, εφόσον προχώρησε σε έναν τυπικό έλεγχο, δεν το εντόπισε, όταν έπαιρνε το νέο «σπίτι» της.

Το παρκέ... έσκασε!

Η τρύπα, σε συνδυασμό με την πρώτη βροχή, είχε ως αποτέλεσμα μία σημαντική ζημιά. Το μισό παρκέ που είχε τοποθετήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ (με δικά της έξοδα), «πήρε» νερά και «έσκασε»! Και οι κουβάδες για τη συλλογή υδάτων έγινε η νέα πραγματικότητα.

Όπως είναι κατανοητό, η στεγανοποίηση δεν είχε τσεκαριστεί - από τους υπεύθυνους - για πολλά χρόνια. Κάτι βέβαια που προκαλεί την απορία για τις ομάδες των πολεμικών τεχνών που το χρησιμοποιήσουν, πριν την ΑΕΚ.

Γιατί οι προηγούμενοι «ιδιοκτήτες» του κλειστού (πάλη, τζούντο κτλ), δεν είχαν εκφράσει τα παράπονά τους; Εκτός και αν το έκαναν, αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση.

€900 χιλ. για στεγανοποίηση και παρκέ

Το κονδύλι που εγκρίθηκε ουσιαστικά αφορά την κίνηση της Πολιτείας να διορθώσει τη ζημιά στην οροφή, αλλά και το καταστραμμένο παρκέ. Μόνο που το συγκεκριμένο ποσό (900.000 ευρώ), εν μέσω μιας οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, μοιάζει αρκετά μεγάλο, για να αφορά τις κρατικές «ενοχές» για την απουσία στεγανοποίησης και το καταστραμμένο παρκέ.

Όπως προκύπτει, το γήπεδο στα Άνω Λιόσια (όχι μόνο λόγω του προβλήματος στη σκεπή) παραδόθηκε στην ΑΕΚ σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που είχαν υποσχεθεί στη διοίκηση της «Βασίλισσας» και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Και η Πολιτεία, μολονότι η σύμβαση που έχει υπογράψει τους «κιτρινόμαυρους» αναφέρει πως η ΚΑΕ είναι υπεύθυνη για το κόστος των εργασιών που θέλει να κάνει στο γήπεδο, αποφάσισε να δώσει τα χρήματα για να σουλουπωθεί ένα σχεδόν παρατημένο γήπεδο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα