ΑΕΚ: Το 71% του περσινού ρόστερ έμεινε... Ελλάδα (πίνακας)

ΑΕΚ: Το 71% του περσινού ρόστερ έμεινε... Ελλάδα (πίνακας)

ΑΕΚ: Το 71% του περσινού ρόστερ έμεινε... Ελλάδα (πίνακας)

bet365

Ακόμη ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ της ΑΕΚ παρέμεινε στην Basket League, ανεβάζοντας τον αριθμό των πρώην «κιτρινόμαυρων»- ξένων και Ελλήνων - που έμειναν... Ελλάδα σε δέκα!

Από την ΑΕΚ, κάπου στην Basket League. Η απόφαση της ΑΕΚ να μην ανανεώσει με κανέναν παίκτη, πλην του Δημήτρη Μαυροειδή, από το ρόστερ της περασμένης σεζόν, θα είχε αναπόφευκτες συνέπειες. Και μία μεγάλη ευκαιρία για τους αντιπάλους της «Βασίλισσας» να αποκτήσουν ένα κομμάτι από το ποιοτικό σύνολο που είχαν στα χέρια τους ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Η προσθήκη του Κίνγκσλεϊ Μόουζες στον Ιωνικό Νικαίας, σημαίνει ότι 10 από τους 15 παίκτες του περσινού ρόστερ θα συνεχίσουν να εργάζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Και ουσιαστικά, μετά την απόσυρση του Νίκου Ζήση, μόνο τρεις έχουν απομένει δίχως ομάδα: Ο Κιθ Λάνγκφορντ (37χρ.), ο Γιόνας Ματσιούλις (36χρ.) και ο Ματ Λοτζέσκι (36χρ.), ο οποίος έχει μιλήσει για το ισχυρό ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

Το φοβερό της μοιρασιάς των πρώην παικτών της ΑΕΚ είναι πως κατέληξαν σε 5 ομάδες: Τον Προμηθέα (2), το Περιστέρι (4), τον Ιωνικό (2), τον ΠΑΟΚ (1) και τον Παναθηναϊκό (1). Και όλες τους συμμετέχουν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Που κατέληξαν οι πρώην παίκτες της ΑΕΚ

ΠαίκτηςΟμάδα
Ντάριλ ΜέικονΠαναθηναϊκός
Δημήτρης ΜωραΐτηςΠεριστέρι
Λίνος ΧρυσικόπουλοςΠεριστέρι
Δημήτρης ΚατσίβεληςΠεριστέρι
Γιανίκ ΜορέιραΠεριστέρι
Νίκος ΓκίκαςΠρομηθέας
Νίκος ΡογκαβόπουλοςΠρομηθέας
Βλάντο ΓιάνκοβιτςΠΑΟΚ
Κίνγκσλεϊ ΜόουζεςΙωνικός
Κωστής ΓόντικαςΙωνικός
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα