ΑΕΚ: Έκανε πράξη το μεγάλο rebuilding και οι παίκτες της καταλήγουν σε άμεσους αντιπάλους

ΑΕΚ: Έκανε πράξη το μεγάλο rebuilding και οι παίκτες της καταλήγουν σε άμεσους αντιπάλους

ΑΕΚ: Έκανε πράξη το μεγάλο rebuilding και οι παίκτες της καταλήγουν σε άμεσους αντιπάλους

bet365

Η ζωή προχωράει. Και η ΑΕΚ μπαίνει σε μία νέα εποχή. Ένα rebuilding δίχως προηγούμενο, αφού σχεδόν κανένας παίκτης από το περσινό ρόστερ δεν θα παραμείνει. Το χειρότερο; Οι παίκτες της ΑΕΚ θα αγωνίζονται σε άμεσους αντιπάλους της!

Στην ΑΕΚ το έλεγαν και το εννοούσαν. Η ομάδα θα υποστεί ένα γερό rebuilding, σε όλα τα επίπεδα. Από τη θέση του προπονητή, μέχρι του 12ου παίκτη στο ρόστερ της! Μόνο τις δύο τελευταίες ημέρες, τρεις παίκτες της ΑΕΚ (πέρσι), αποκτήθηκαν από άλλες ομάδες της Basket League. Άμεσους αντιπάλους της «Βασίλισσας».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Δημήτρης Κατσίβελης και Δημήτρης Μωραίτης στο Περιστέρι! Σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί και η συμφωνία του Νίκου Ρογκαβόπουλου με τον Προμηθέα!

Ενώ ο Ντάριλ Μέικον θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ, αλλά θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Μωραίτης λογίζονταν ως ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ μαζί με τον Κατσίβελη ήταν εκείνοι που συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής.

Η ΑΕΚ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή της να επαναδιαπραγματευτεί με κάθε παίκτη. Με κάποιος επικοινώνησε, με άλλους όχι. Κάποιοι παίκτες θέλησαν να λάβουν και αύξηση, σε σχέση με όσα λάμβαναν την περασμένη σεζόν.

Όσοι δεν έχουν ομάδα!

Αυτή τη στιγμή, από το περσινό ρόστερ (και με δεδομένη την αποχώρηση του Νίκου Ζήση από την ενεργό δράση) χωρίς ομάδα έχουν μείνει οι Νίκος Γκίκας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Κιθ Λάνγκφορντ, Κωστής Γόντικας, Γιανίκ Μορέιρα, Δημήτρης Μαυροειδής και Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

Η φωτογραφία που επιλέξαμε είναι αυτή από την αρχή της σεζόν. Προστέθηκαν κάποιοι ξένοι, ενώ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον Βαγγέλη Αγγέλου.

Εν δυνάμει και σε διάστημα λίγων ημερών, όλα τα πρόσωπα (με ελάχιστες εξαιρέσεις ίσως) μπορεί να αποκτήσουν αυτό το κόκκινο Χ, σηματοδοτώντας το απόλυτο rebuiliding που κάνει η ΑΕΚ.

Οι μεταγραφές της νέας σεζόν

Πάντως, η ΑΕΚ προχωράει τον προγραμματισμό των μεταγραφών της, σύμφωνα με τα «θέλω» του νέου προπονητή της, Στέφανου Δέδα. Ήδη έχει συμφωνήσει με τους Νίκο Παππά, Γιώργο Μπόγρη, Δημήτρη Φλιώνη, ενώ έχει αποσπάσει το «ναι» και από αρκετούς ξένους παίκτες (Κολόμ, Ανγκόλα, Γέλοβατς, Βαουλέτ, Γκριφιν).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα