ΑΕΚ: Έμεινε και επίσημα ο Μαυροειδής (pic)

ΑΕΚ: Έμεινε και επίσημα ο Μαυροειδής (pic)

ΑΕΚ: Έμεινε και επίσημα ο Μαυροειδής (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής (210εκ.) θα μείνει για άλλη μία χρονιά στην ΑΕΚ, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την παραμονή του 36χρονου σέντερ.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα μπει ως παίκτης της ΑΕΚ στο νέο «σπίτι» της, στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Ο 36χρονος σέντερ συμφώνησε να παραμείνει ακόμη μία σεζόν, την 6η συνολικά με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Μαυροειδής είναι ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ της σεζόν 2020-2021 που ανανέωσε την παρουσία του και για τη φετινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής (36 χρ., 2μ.10) υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα φορά την τιμημένη φανέλα της «Βασίλισσας» και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Με το «Παλάτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια να συνιστά την ικανή συνθήκη για τα σπουδαία μελλοντικά, ΑΕΚ και αθλητής συμπορεύονται για 6η χρονιά. Οι γνώσεις, οι εμπειρίες, οι αξίες και οι δεξιότητες του Μαυροειδή - ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας- εγγύηση για την ΑΕΚ της νέας εποχής.

Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας, συμπρωταγωνιστής των επιτυχιών και δράσεων, των ετών 2015-2020, που απογείωσαν τη φήμη της «Βασίλισσας», συνεχίζει να (μας) εμπνέει.

Μήτσο, πάντα μαζί...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα