Ηρακλής: Στην Θεσσαλονίκη οι Λιντς και Φίνκε (pics)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Στην Θεσσαλονίκη οι Λιντς και Φίνκε (pics)

bet365

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, Ρέτζι Λιντς και Μάικλ Φίνκε.

Τους δύο πρώτους του ξένους υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Ηρακλής, καθώς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ρέτζι Λιντς και Μάικλ Φίνκε, πάτησαν πριν από μερικές ώρες επί ελληνικού εδάφους, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των κυανόλευκων.

Θυμίζουμε πως ο Λιντς, σέντερ με ύψος 2.08 μέτρα, είναι 27 ετών και προέρχεται από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ ο 25χρονος Φίνκε είναι πάουερ φόργουορντ με ύψος επίσης 2.08μ. και πέρσι αγωνιζόταν στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λέιντεν.

Οι δύο υψηλώσομοι παίκτες θα μπουν σε ρυθμό προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλου, κι αναμένεται να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους (ανεπίσημες) εμφανίσεις με την νέα τους ομάδα στα προσεχή φιλικά προετοιμασίας.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι άνθρωποι του Ηρακλή περιμένουν και τις επόμενες αφίξεις ξένων παικτών, στην λίστα των οποίων προστέθηκε κι ο Τόνι Ντάγκλας, με τους Θεσσαλονικείς να επισημοποιούν χθες (21/8) την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα