Ηρακλής: Ματαιώθηκε το ματς με την Μακάμπι, άλλαξε το πλάνο των φιλικών

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Ματαιώθηκε το ματς με την Μακάμπι, άλλαξε το πλάνο των φιλικών

bet365

Ο Ηρακλής δεν θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Αντιθέτως ανακοίνωσε φιλικά με ΑΕΚ, Απόλλωνα Πάτρας, Προμηθέα, ΜΖΤ Σκοπίων και Άρη.

Δεν θα... τεστάρει τελικά την ετοιμότητα του κόντρα στην «ευρωλιγκάτη» Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Ηρακλής του Θανάση Σκουρτόπουλου, μιας και το σημαντικό φιλικό δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, καθώς οι πρωταθλητές Ισραήλ δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, με τα τωρινά δεδομένα, για τα φιλικά που είχαν κανονίσει.

Οι Θεσσαλονικείς αναγκάστηκαν να διαφοροποιήσουν σε σημαντικό βαθμό το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, έπειτα από αυτήν την αρνητική εξέλιξη.

Η επίσημη ενημέρωση της κυανόλευκης ΚΑΕ:

Η ματαίωση του φιλικού αγώνα με την Maccabi Tel Aviv, που θα πραγματοποιούταν στο Μέτσοβο, ανέτρεψε τον αρχικό σχεδιασμό των ανθρώπων του ΗΡΑΚΛΗ και τους ανάγκασε να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο επαφών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Αντί για το Μέτσοβο και τα Γιάννενα, οι "κυανόλευκοι" θα ταξιδέψουν στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Απόλλωνα και τον Προμηθέα, ενώ προστέθηκαν δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια, κόντρα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Το νέο πρόγραμμα φιλικών έχει διαμορφωθεί ως εξής:

03/09: με ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

05/09: με Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας.

06/09: με Προμηθέα στο κλειστό "Δημήτρης Τόφαλος".

10/09: με ΜΖΤ Σκοπίων στο Ιβανώφειο.

14/09: με Άρη.

BASKET LEAGUE NEWS FEED