Σφαιρόπουλος: «Πάθος και αποφασιστικότητα»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Σφαιρόπουλος: «Πάθος και αποφασιστικότητα»
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει (22/1, 20:15, NS3) τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του EuroCup και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν με ενέργεια και πάθος.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ιδιαίτερα στην έδρα της είναι πολύ αποτελεσματική. Γνωρίζουμε ότι μετά την εκτός έδρας από την Νίζνι θα προσπαθήσει πολύ στο μεταξύ μας αγώνα για την νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς μετά την εμφάνιση στο Μπιλμπάο, θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια, να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Ο Γιάννης Αθανασούλας από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου παρατήρησε πως «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Μετά την προηγούμενη όχι καλή εμφάνιση για το EuroCup, θέλουμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Η αποστολή του Πανιωνίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα θα διανυκτερεύσει στο Βελιγράδι και την Πέμπτη (23/1) θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, ενώ στην συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς για τα Τρίκαλα, στα οποία θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο (25/1) και το ματς (16:00.) με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Α1.