«Γιουλ, Ματσιούλις και Χάντερ δεν είναι 100% έτοιμοι»

«Γιουλ, Ματσιούλις και Χάντερ δεν είναι 100% έτοιμοι»

«Γιουλ, Ματσιούλις και Χάντερ δεν είναι 100% έτοιμοι»
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αναντολού Εφές (7/4, 22:00) στο τελευταίο ματς της regular season και ο Πάμπλο Λάσο άφησε να εννοηθεί ότι θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες του!

Η τελευταία αγωνιστική της regular season ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο (6-7/4) ενώ τα playoffs βρίσκονται προ των πυλών. Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός γνωρίζουν ήδη τις θέσεις που θα τερματίσουν στην τελική κατάταξη, Παναθηναϊκός, Μπασκόνια, Εφές και Φενέρμπαχτσε διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενώ Νταρουσάφακα και Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν την πρόκριση στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο μεταξύ, ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Εφές, εξηγώντας πως κάποιοι παίκτες του δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ήττας της Ρεάλ από την Εφές, υπάρχει ενδεχόμενο η Φενέρμπαχτσε να παίξει με την ΤΣΣΚΑ στα προημιτελικά.

«Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι στη regular season. Για εμάς, όλα τα ματς είναι σημαντικά μολονότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας κι έχουμε τερματίσει στην πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει πολλά για την καλή δουλειά που γίνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζουμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, με ποιοτικούς παίκτες. Η Αναντολού Εφές είναι μια από τις πιο αθλητικές ομάδες στην EuroLeague. Μολονότι κάναμε καλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, έχουμε έξι-επτά παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Είναι φυσιολογικό, καθώς είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Γιουλ, ο Ματσιούλις και ο Χάντερ έχουν μικροπροβλήματα και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με σοβαρούς τραυματισμούς λόγω έλλειψης ξεκούρασης» εξήγησε ο Βάσκος προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague.