Ομπράντοβιτς: Μένει χωρίς τίτλο μόλις για τέταρτη σεζόν στην καριέρα του, σε 29 χρόνια ως head coach!

Ομπράντοβιτς: Μένει χωρίς τίτλο μόλις για τέταρτη σεζόν στην καριέρα του, σε 29 χρόνια ως head coach!

Ομπράντοβιτς: Μένει χωρίς τίτλο μόλις για τέταρτη σεζόν στην καριέρα του, σε 29 χρόνια ως head coach!

bet365

Η Παρτίζαν αποφάσισε να μη συμμετάσχει στα playoffs της σερβικής Λίγκας, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική περίοδο 2021-22 χωρίς να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο εντός κι εκτός των τειχών. Μόλις για τέταρτη σεζόν στην καριέρα του μένει χωρίς τίτλο ο Ομπράντοβιτς!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6) η Παρτίζαν γνωστοποίησε την (αναμενόμενη) απόφαση της να μην κατέβει στα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος, ως μια ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της βίας και του χουλιγκανισμού, μετά τα όσα συνέβησαν στους επεισοδιακούς τελικούς της Αδριατικής Λίγκας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η Παρτίζαν δεν θα έχει σαφώς την ευκαιρία να διεκδικήσει τον εγχώριο τίτλο του πρωταθλήματος.

Έπειτα από αυτή της την ενέργεια, η Παρτίζαν θα ολοκληρώσει τη σεζόν δίχως να κατακτήσει κάποιον τίτλο, εντός ή εκτός των τειχών. Στο EuroCup αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τη Μπούρσασπορ, ενώ το Κύπελλο Σερβίας κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, όπως κι ο τίτλος της ABA Liga. Σε ο,τι αφορά βέβαια τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, το γεγονός αυτό είναι σχεδόν πρωτοφανές. Μόλις για τέταρτη σεζόν στην καριέρα του - σε 29 χρόνια ως head coach - ο Σέρβος τεχνικός θα μείνει χωρίς τίτλο! Πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν το 1993 με την Παρτίζαν, φαινόμενο που επαναλήφθηκε το 1996 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η τρίτη - και πιο πρόσφατη - φορά είναι το 2015, με τη Φενέρμπαχτσε, μέχρι φυσικά να φτάσουμε στο σήμερα.

Θυμίζουμε πως ο «Ζοτς» έχει μεταξύ άλλων στην ατομική του τροπαιοθήκη εννέα τίτλους Euroleague και δύο κύπελλα κυπελλούχων, σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα