Η Παρτίζαν δεν θα αγωνιστεί στα playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας

Η Παρτίζαν δεν θα αγωνιστεί στα playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας

Newsroom
Η Παρτίζαν δεν θα αγωνιστεί στα playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας

bet365

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας απόφασης έλαβε τέλος καθώς η Παρτίζαν αποφάσισε να μην συμμετάσχει στα playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας.

Μετά τα όσα συνέβησαν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, την ακατάπαυστη ρίψη αντικειμένων στις αναμετρήσεις Παρτίζαν-Ερυθρού Αστέρα και την εκκένωση των γηπέδων, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί στα playoffs του εγχώριου πρωταθλήματος.

Μία ημέρα μετά την απώλεια του τίτλου από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Σέρβος τεχνικός είχε πει ότι δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα «κατέβαινε» τελικά η ομάδα του στα playoffs. Συγκεκριμένα η Παρτίζαν είχε να αντιμετωπίσει την FMP Βελιγραδίου ωστόσο μετά την επίσημη ανακοίνωση, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Μεταξύ άλλων η Παρτίζαν ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι «παρά τις εκκλήσεις από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν και τα πέντε παιχνίδια ήταν γεμάτα από επεισόδια που έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παικτών και των προπονητών. Αυτά τα περιστατικά οδήγησαν σε μερική και ολική εκκένωση του γηπέδου, πολλά πρόστιμα και μεγάλη αμηχανία του σερβικού και περιφερειακού μπάσκετ μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Σε όλη τη σειρά η αυτοκριτική από τους εκπροσώπους της Παρτιζάν ήταν αρκετά μεγάλη. Τόσο ο πρόεδρος Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, όσο και ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς επίκριναν δημόσια τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους. Με αυτή την κίνηση, η Παρτίζαν θέλει να στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα δεν θέλει να είναι μέρος των όσων κάνουν οι χούλιγκαν, ανεξάρτητα από το εάν είναι οπαδοί της Παρτίζαν ή του Ερυθρού Αστέρα».

 

Τελευταία Νέα