Παρτιζάν: Αν δεν κατέβει στα playoffs, θα πέσει στην τρίτη κατηγορία

Παρτιζάν: Αν δεν κατέβει στα playoffs, θα πέσει στην τρίτη κατηγορία

Newsroom
Παρτιζάν: Αν δεν κατέβει στα playoffs, θα πέσει στην τρίτη κατηγορία

bet365

Ο πρόεδρος της σερβικού πρωταθλήματος προειδοποίησε την Παρτιζάν πως αν δεν κατέβει, μπορεί να έχει σημαντικές κυρώσεις όπως προστάζουν οι νόμοι.

Μετά τα όσα συνέβησαν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, την ακατάπαυστη ρίψη αντικειμένων στις αναμετρήσεις Παρτίζαν-Ερυθρού Αστέρα και την εκκένωση των γηπέδων, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί στα playoffs του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της σερβικού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Γκρούγιτς με δηλώσεις του στο Sportal, τόνισε πως θα εφαρμοστούν απολύτως όλα τα άρθρα του κανονισμού, σε περιπτωση που δεν κατέβει η Παρτιζάν, κάτι που σημαίνει υποβιβασμός στην τρίτη κατηγορία.

Αρχικά είπε: «Έκπληξη η απόφαση της Παρτιζάν. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για κάτι τέτοιο. Προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο σερβικό μπάσκετ, στο πρωτάθλημα, αλλά και στην πολιτεία της Σερβίας, η οποία επενδύει πολλά στο άθλημά μας Το προεδρείο και τα μέλη της λίγκας θα αποφασίσουν για αυτό. Θα εφαρμοστούν όλοι οι κανονισμοί και δεν θα υπάρξει κατάργηση, γιατί αυτό είναι μεγάλη ντροπή».

Για το αν θα πέσει στην τρίτη κατηγορία, είπε: «Θα εφαρμοστούν απολύτως όλα τα άρθρα του Κανονισμού. Δεν υπήρχε επίσημη επιστολή από την Παρτιζάν. Τον Απρίλη ξεκίνησε εκστρατεία στα Μέσα Ενημέρωσης ενάντια στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπουρσασπόρ Ακολούθησαν επιθέσεις εναντίον μας λόγω προτάσεων που είναι ίδιες κάθε χρονιά, που ψηφίστηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι ανοιχτοί στις προτάσεις της Παρτιζάν, αλλά το να ζητάμε το final 4 αντί playoffs, δύο μήνες πριν την έναρξη είναι εκτός λογικής».

Από την πλευρά του ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να παίξει κανονικά στα playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα